Monday, 24 February 2014

I'm Stress Because Studying for SPM -STRESS-


Assalamualaikum :)
Hye guys !!! Haha dah lama emma tak post blog kan ? :3
Huhu ... Bukan sengaja or malas nak post >.<
Tapi emma busy pasal study je -_-
Hesh !!! Payah betul la bila tahun SPM nih :/
Homework emma berterabur !!!!
Haha SPM life :'3
Emma skarang asyek kene layan homework je SEDEH !!!
Bayangkan emma nak kena lulus ...
BM,SEJARAH,ERT,PEN.SENI and PERDAGANGAN =_=
OK itu lah subjek yang emma kena target MESTI lulus -..-
Huh !!! mencabar hahaha ... TAPI !!!!!!!
BM,SEJARAH,ERT,PEN,SENI tuh tak rasa berat sangat !!!
PERDAGANGAN nih je yang emma PALENG STRESS :'(
Yela subjek tuh kena menghafal bukan fikir pakai logik -,-
Rase nak drop pun ada tapi rasa sayang pulak :/
Yela time form4 emma blajar macam-macam...
But now !!! cekgu kasi drop PD tuh =,=
Perhggg menyirap darah emma dengar cekgu cakap macam tuh !!!
Cekgu tuh bagi homework bukan siket ... BERLAMBAK -__-
Adesss ingat anak muridnya robot kot -.-'
Modul dia bagi tuh perhhh saket pulak hati bila nak jawab -..-
SUSAH BAK HANG !!!!!!!
Hummpp rancang nak drop tapi bila fiker balek ...
Hohoho terasa sayang lah pulak -_-
Pape pun kata orang USAHA TANGGA KEJAYAAN ... TAPI ...
Bagi emma TANGGA YANG BILA-BILA JE BOLEH RUNTUH :3
Hahahaha xD macam-macam betol emma merepek kan ? :)
OK lah sampai di sini saja korang layan otak emma yang weng nih:)
Ada masa emma share story emma lagi ^.^
Bye Assalamualaikum
By: Mak Jemah :)