Wednesday, 7 November 2012

every day miss school and friends

Assalamualaikum . . .
Hye korang haha ape citer ? ok dah lame tak bukak menatang nih -,- tpi ni bukan menatang ia dipanggel blog :D haha ok itu bukan tajuk emma untok menulis . . . hump ok sedar tak sedar da cuti skolah yeah ! ! !
haha and now musim SPM good luck kpde calon ! :) so cuti nih jdi baby sister je lah haha . . . tapi emma ngn kawan emma ad rncang nk jmpe just hang je :) tpi duet emma xdapat lgi haha ! and emma rindu skolah >< 
rindu giler-giler ! ! rindu nk intai adk angkat haha ! rindu cekgu-cekgu emma :) rindu bebelan dri pengetue 
di tapak perhimpunan haha ! and emma rindu budak-budak nih . . .
kalau nk tau nih la kawan baek emma haha Nur Atikah but just call Eiyka or Pendek haha ! bdk nih kwn ngn die memang best sporting klakar and kalau emma ade msalah emma slalu cite kat die :) haha sayang ko Eiyka !
and yg tangan bersilang tuh kwn emma Farah Hanum just call Hanum je . . die nih lg lah klakar btol kalau sembang ngn die smpai lupe kiri ngn kanan haha ! lagi-lagi psl shopping -,- haha sang ko Hanum !
ohh ye yg sebelah tuh tuan punye blog lah me ! haha ye pendek =,= eiiii Hanum tinggi sngt la haha !
bettew emma rndu dorang berdue tuh ! rindu nk lepak same-same lagi-lagi time musim PMR tuh ktorang memang rapat . . . walau mcm mane skali pon emma dorang tetap kawan emma :) always remember you all !
so selamat bercuti korang ! ade mase kite hang ok ! haha sies rindu korang :( rindu gelak tawe korang paleng rindu bebelan dari korang haha ! ade je slalu ceramah emma ! Mak Jemah sntiase rindu korang ! haha ok sampai disini saje my story . . .
ok bye Assalammualaikum . . .
-By Nur hazimah-


No comments:

Post a Comment