Friday, 25 April 2014

-OUR MEMORIES FOREVER 5GAMMA-

Assalamualaikum :D 
Hi !!! Perhh dah lame tak post blog !!! >.<
OK now emma post blog kali nih sangat bermakna tau !!!
OUR MEMORIES FOREVER 5GAMMA
Huh dah form5 rupenye aku nih -,- macam tak percaya ~
Jadi sebab uth la emma tulis blog kali nih :)
KHAS BUAT BUDAK KELAS 5GAMMA ^_^
Untuk kenangan-kenangan :D
Nanti dah habes sekolah mesti korang ke haluan masing-masing kan ???
Hope korang tak lupakan kenangan kita sama-sama ye GAMMA :'P
Sepanjang kita bersama lah kiranya hahaha !!!!
With my best friend :*
Ni lah kawan yang betul-betul dah faham gila dengan perangai emma !!!
Nur Atikah dikenali sebagai Eiyka Atikah ...
Dia lah kawan dia lah tisu dia lah musuh dan dia lah sahabat emma :'D
Hampir 5tahun kami bersama ... sayang kau Eiyka !!!!!
Dia nih lah yang paleng MAKAN gila dengan perangai emma hahaha ...
Hope kita kekal BFF Eiyka :') aku dah anggap kau macam kakak aku...
Walaupun kau pendek hahahaha xP 
Kenangan kau dengan aku terlampau banyak ... 
Kesian kau hampir 5tahun kau kena layan kerenah aku :P
Apa-apa pun thanks sayang !!!! 
Janji tau jangan tinggalkan aku :'( tau tau tau !!!!!!
Sumpah kalau kau takde sape nak dengar masalah aku ???
Sape nak marah aku kalau aku buat hal ??
Sape nak nasehat aku bila aku perlukan nasehat ??
Sape nak layan kerenah aku yang pfftttttt nih ???
kan aku dah cakap kau BFF aku :'D
Sayang kau selamanya Eiyka !!!!!!!
Auummcchhaakkk !!!! hah nih dia kawan gila-gila emma dalam kelas !!!!
Izzatul Iqwa A.K.A Iqwa Neko hahahahaha
Dalam kelas kalau duduk sebelah dia semua kerja kitorang tak jadi buat !!!!
Sebab perangai kitorang memang sengal hahahaha xD
Ade je benda pelek-pelek kitorang  buat hahahaha !!!!
Benda yang tak lawak terus jadi lawak kitorang buat xP
Bak kata budak kelass emma "kau dengan iqwa kan gila-gila"
Hahaha !!! macam-macam :3 pape pun thanks sebab selalu gila-gila dengan aku :P
Satu hari tak usik kau memang tak sah hahahaha xP
Sayang hang :* hahaha :P
Tadaaaa.... hahaha yang kiri tuh Cek Tipah kite :P
Nurul Atifa :) boleh tahan jugak otak aku dengan dia nih !!! hahahaha xP
Panggel Tipah sudah ~ hahaha ...
Kalau bersembang dengan dia memang separuh dunia kitorang lupa :P
Macam-macam topik emma sembang dengan dia ...
Lawak,sedeh,seram,merepek,meraban itulah kami xP
Kadang-kadang benda yang merepek pun jadi topik kitorang hahahaha xD
Hahahaha sayang hang Tipah !!!! :*
Now ini lah adik-beradik aku dalam kelas ... Anak Mael ~
Lain bapak lain mak hahahaha xD
Nur Afina :D boleh tahan jugak perangai dia yang laka-laka tuh xP
Dah macam kakak aku dah dia nih :P
Walaupun aku lebeh tua -,- hahahaha xD
Sayang hang Fina :* Muahh setepek >.<
Prinkkk !!!! dua sekawan dok melekat hahahaha !!!!
Yang baju hijau tuh Amirah khaidir and baju oren tuh Nur Azmah ...
Emma suka kacau Mirah dalam kelas sampai buat dia BENGKEK gila dengan emma xD
Azmah nih kakak sabah hahahaha gossip dengan dia dah takde noktah !!!
Sayang korang berdua :* hihihihihi >.<
Yeah !!! My dear dah keluar :P
Diyanah Nabilah ... tapi emma suka panggel dia Bel >.<
Bila bosan je panggel dia "Bel Bel Bel Bel~ "
Lepastuh dia buat muka hahahaha auumucchhh :*
Sayang kau ketat-ketat Bel !!!!
Hijau ~ hahahaha >.<
Kiri tuh Helen :) emma suka sembang dengan dia sebab selalu buat lawak !!!
Tiap kali balek sekolah dekat bus stop bukan men bergossip kitorang xP
Kanan tuh pulak Amirah Wahida hahaha kakak sado xP
Kalau bab mengemas kelas ke hape ke ... dah macam mak pulak -.-
Tukang arah-arah orang...sape tak buat keje yang dia suruh memang sedap habuan hahaha!
Sayang korang sangat-sangat <3
Pin pin !!!! kakak polis dah mai !!!!
Dua rakan yang agak garang ~ weng-weng ~hahaha ~
Kiri tuh Fatin weng-weng kalau dah jadi gila dengan dia sesat tak jumpa jalan !!!
hahaha laka-laka betol xP
Kanan pulak Eyka ... kakak garang hahahaha tapi best kacau dia :P
Kadang-kadang je la hehehehe
Sayang korang sebab korang weng-weng dalam kelas xP
Sayang korang sume :*
Sweet memorier <3
Tak lupa juga dua sahabat nih :*
Kanan Bella omeyyy :* belakang Susilawati :*
Yang depan tuh Owner blog nih hahaha xP
SAJEW
Mula dari kiri haha :D
Suhaila,Alya,Jeyha,Elly,Wan
Ye ini lah SAJEW and the geng dalam kelas Gamma xP
Banyak mulut betul dorang nih :3 hahaha !!!!
Tapi emma suke sembang ngan dorang :D lawak hahaha >.<
Sayang korang SAJEW oiii :P
Now sebelah Bella tuh pulak pun kawan baru emma hahaha...
Nurul Nabila :) anak Langkawi ~ hahaha >.<
Be strong beb :) best kawan ngan hang ... 
Kalau emma bosan emma pegi tempat dia pasuh kacau dia :3
Hahahaha xD cayang ko :P
Hello pramusaji :*
Ohh ye ... yang sebelah emma tuh (kanan)
Kawan baru emma hahaha Nur Amirah :*
Walaupun baru kenal hang cek sayang hang hahaha >.<
Hope kita kekal bersama :'*
Muahhxxxxx muaahhxxx :* hahaha >.<
Kerja kita nak berselfie je kan ??? :P
Hahaha ye sesat ad dua orang polis disituh xP
Budak yang paleng aku sayang :* hahahaha
Susah nak lupakan kenangan bersama dengan kau Eiyka :P
sayang kau ketat - ketat <3
Aummm :* hahahahaha xD


It's me !!! Aummmm :* hahahaha xD
Budak SPM !!!!!
BTW sory kepada sesiapa yang emma tak story pasal korang tuh ...
Emma tak sempat nak cari pic korang :'(
Ada masa emma story pasal korang k :'*
Thanks dekat kawan-kawan emma yang sabar melayan kerenah emma :'D
Ok sampai sini saje story emma ... ada masa emma updute lagi :)
SAYANG KORANG SUME KETAT-KETAT :*
Bye Assalamualaikum
-By Mek Jemah-

2 comments: