Sunday, 31 August 2014

FRIEND :')

Assalamualaikum

Dear KAWAN ,
Selama nih kau lah kawan aku. . tempat aku mengadu bila aku tengah marah,sedih,happy. .
Semua orang tahu yang kau nih dah lame berkawan dengan aku. . mane je aku ade mesti kau ade. . hangout pun same-same . . 4tahun 8bulan . . ye genap lah kita bersahabat. .TAPI makin hari kau makin berubah. . kau ada masalah kau share masalah kau kat orang lain. . mulanya aku diam tapi makin lame aku sentap :') aku sayang gile kat kau . . sebab kau selalu marah and buat aku happy . . dalam kelas duduk sebelah aku je. . time trial exam pun duduk sebelah aku jugak :D
dalam aku kate aq menyampah sebab hadap muka kau je tapi dalam hati aku happy gile weyh. .
aku jeleng kau , kau jeleng aku . . lepastuh asyik gelak-gelak. . satu klass kite tuh tahu kita dah bekawan berapa lame :'D
TAPI bila dah jadi macam nih . . .
kau dah tak layan aku. .
aku bace tweet kau smalam . .
kau tweet "bukan kau sorang je kawan yang aku ade"
aku senyum bila bace tweet kau tuh. . then aku menangis. . sebab hati aku macam kena cakar . .
thanks beb sebab sudi berkawan dengan aku selame nih :') halal kan makan minum aku k :'D

No comments:

Post a Comment